Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu sunt produse in cos.

Termeni & Conditii

Utilizarea acestui site implica acceptarea prezentilor termeni si conditii, pe care va rugam sa ii cititi cu atentie.
Compania care administreaza site-ul www.home-exclusive.ro este SC Home Exclusive Distribution SRL, cu sediul in Bucuresti, bd Alexandru Obregia, nr 7A, bl i2B, sc 1, ap 27, sector 4, J40/11137/2011, CUI: 29112517, capital social: 200 ron, care isi asuma dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare prezentii termeni si conditii. Termenii si conditiile in vigoare sunt afisati pe site.
SC Home Exclusive Distribution SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.home-exclusive.ro constand in: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date este proprietatea SC Home Exclusive Distribution SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia dreptului de autor si legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al SC Home Exclusive Distribution SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

2. Politica de confidentialitate

SC Home Exclusive Distribution SRL garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal, conferita prin Legea nr 677/2001 pentru protectia persoanelor. Datele respective vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site: confirmarea comenzilor, promotii, oferte speciale precum si alte aspecte privind functionarea site-ului, cu acordul in prealabil al clientului.
Societatea nu incurajeaza spam-ul si nu furnizeaza adresele de e-mail unor terti,  
Datele personale pot fi transmise autoritatilor indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale numai la solicitarea justificata a acestora.
SC Home Exclusive Distribution SRL nu raspunde pentru continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de tip comercial sau  publicitar de pe  www.home-exclusive.ro . Raspunderea pentru astfel de site-uri apartine in totalitate proprietarilor acestora.

3. Frauda

Orice incercare ilegala de a modifica continutul site-ului www.home-exclusive.ro, de a afecta performantele serverului care gazduieste site-ul sau de a accesa datele confidentiale ale utilizatorilor,  va fi considerata  tentativa de fraudare a site-ului www.home-exclusive.ro, urmarea imediata constand in anuntarea autoritatilor competente si punerea  in miscare a cercetarii penale impotriva acelui sau acelora care a(u) savarsit aceasta fapta, conform legilor penale in vigoare.

4. Limitarea raspunderii pentru produse

Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu orientativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi uneori fata de imagini (prin culoare, aspect, accesorii, etc). SC Home Exclusive Distribution SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara nici o notificare prealabila. Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru detaliile tehnice si descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre furnizori.
SC Home Exclusive Distribution SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greseli de tiparire sau afisare  privind preturi, detalii tehnice, imagini, etc. In situatia in care pretul sau detaliile tehnice ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date iar livrarea comenzii respective nu a fost finalizata, compania isi rezerva dreptul de a anula livrarea si de a anunta clientul, in cel mai scurt timp posibil, despre eroarea aparuta.
SC Home Exclusive Distribution SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor, responsabilitatea fata de acestea si reparatia sau inlocuirea lor apartinand furnizorului sau service-ului autorizat de acesta, asa cum reiese si din certificatul de garantie care insoteste produsele.
SC Home Exclusive Distribution SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, compania isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

5. Limitarea raspunderii pentru preturi si transport

Preturile afisate pe site reprezinta preturile finale (toate taxele incluse) dar nu contin si tarifele pentru livrare (si ramburs, daca este cazul) care se achita direct firmei de curierat ce efectueaza transportul. Clientul este scutit de taxa de ramburs daca efectueaza plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in contul firmei.
Transportul este efectuat  de catre Urgent Curier avand urmatoarele tarife:
Bucuresti: 8ron/primul kg + 0.8ron/kg suplimentar + 8ron/ramburs
National: 12ron/primul kg + 0.8ron/kg suplimentar + 10ron/ramburs
Preturile nu contin TVA.
Compania SC Home Exclusive Distribution SRL isi rezerva dreptul de a stabili regulamentele promotiilor pe care le organizeaza si pe care le aduce la cunostinta clientilor prin intermediul site-ului.
In cazul in care, pentru anumite produse sunt valabile mai multe promotii in acelasi timp (discount, pachet promotional, cadou, etc) se va aplica promotia cu valoarea cea mai mare in momentul vanzarii.

6. Plata produselor

Plata produselor comandate se face la livrarea acestora sau in avans. SC Home Exclusive Distribution SRL isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans atunci cand considera de cuviinta.   Plata in avans se poate efectua prin ordin de plata sau depunere de numerar in contul firmei (IBAN RO91MILB 0000 0000 0267 9269 deschis  la Millennium Bank, sucursala Obregia). Dovada platii se face la e-mail:  comenzi@home-exclusive.ro iar livrarea comenzii se face dupa intrarea banilor in contul companiei.

7. Forta majora

SC Home Exclusive Distribution SRL nu raspunde de nelivrarea la termen sau de livrarea  in mod necorespunzator  - total sau partial - a produselor, daca nelivrarea sau livrarea necorespunzatoare  a fost cauzata de forta majora, asa cum este aceasta definita de lege.

8. Returnarea produselor

In conformitate cu O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara a invoca nici un motiv. Produsele se pot returna doar in ambalajul original avand toate accesoriile, cheltuielile de expeditie fiind suportate de catre client in conformitate cu legile romanesti. Nu pot fi returnate produsele care prezinta modificari fizice, urme de lovituri, zgarieturi, socuri, etc si nici produsele care au fost livrate direct de catre personalul nostru sau pentru care s-a facut proba ori instalarea. Returnarea banilor platiti pentru comanda se face in termen de 15-30 de zile.

9. Litigii si dispozitii finale

Orice problema sau litigiu intre parti se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator; in cazul in care stingerea conflictului nu se poate realiza  pe cale amiabila, cauza va fi dedusa spre judecata instantei competente in materie.

Clientul isi asuma in totalitate prezentii termeni si conditii. Utilizarea in continuare a site-ului www.home-exclusive.ro reprezinta acceptarea tacita a acestora.

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri va rugam sa ne contactati.

 
Ia-ti voucherul acum!
20 RON REDUCERE
Abonati-va acum la newsletterul nostru pentru a fi la zi cu noutatile si ofertele Home Exclusive. Veti primi un voucher de reducere in valoare de 20 RON pe care il puteti folosi chiar de la prima comanda in magazinul nostru. Va multumim!